Welkom op de enige echte website voor en door professionals en particulieren met passie voor moderne nieuwbouwprojecten. Er is niks leukers dan het bouwen van eigen woning! Hoewel de bouwindustrie de laatste jaren flinke tikken heeft gehad bestaan er nog steeds mensen die kennis over bouwen hoog in ’t vaandel hebben staan. Wij houden van gloednieuw, modern en nieuw, technisch volmaakt, interieurdesign waar over is nagedacht, glimmende vloeren die onderhoudsvriendelijk zijn zoals bij www.woonbeton.nl, kozijnen die nog lang mee kunnen en nog veel meer zaken die bij de bouw van een woning komen kijken. Voor voordelige coatingvloeren en gietvloer kunt u terecht bij www.coatingvloer.nu, www.goedkopegietvloer.nl, www.vloercoatingexpert.nl, www.gietvloer-prijs.nl, www.gietvloer-prijzen.nl, www.cementgebonden-gietvloer.nl en
www.gietvloeren-betonlook.nl. Woonactief.nl is voor de klusser of professional die net dat beetje extra informatie nodig heeft, die voordat hij een klus begint eerst nog eens wat technische vragen wilt beantwoorden. Wij zijn er ook voor de consument die zijn interieur in een nieuw jasje wilt laten steken, die alle mogelijkheden wilt onderzoeken om daarna pas een gerichte keuze te maken.

Welke informatie vindt u op woonactief.nl?
Op woonactief.nl vindt u allerlei informatie over nieuwbouwprojecten, interieurdesign, goede bouwmaterialen, installaties, vloerafwerkingen, kozijnen, dakopbouwen, wandconstructies, keukens en keukeninstallaties, plafondafwerking en verder alle praktische en technische informatie die met de bouw van nieuwbouwwoningen van doen hebben. Wij hebben al onze informatie gebaseerd op informatie van bouwprofessionals, bouwbedrijven en sites die u als particulier of bouwprofessional zoals deze stukadoor verder op weg helpt. Mensen die betrokken zijn bij de bouw van deze site zijn ondermeer: aannemers, stukadoors, vloerafwerkingsbedrijven, interieurdesigners, architecten en andere ervaren specialisten.

Kennis en ervaring vindt u op woonactief.nl
Een nieuwe woning bouwen begint met het opdoen van gedegen technische kennis. U kunt geen spuwmuur isoleren zonder eerst een beetje kennis te hebben van bouwfysica en u kunt geen CV installeren zonder kennis te hebben van de richtlijnen die hiervoor gelden. Het is beter om een loodgietersbedrijf te nemen die erkend is. Maar het kan ook gaan om de ondergrond voor de aanleg van een hele gladde gietvloer of om de vraag welke producten er tegenwoordig beschikbaar zijn om budgettair vriendelijk maar toch duurzaam uw gevel dicht te zetten. Kennis en ervaring vindt u op woonactief.nl, de site voor iedereen die in bouwen van woningen is geïnteresseerd. Van de fundering tot het dak, van de radiator tot de het keukenkastje, wij bieden u een flinke bibliotheek aan technische knowhow om van uw bouw een succes te maken.